andere projecten

kijk ook eens naar:

http://www.simcarestauratie.blogspot.com/
http://www.rodealfaromeospider.blogspot.nl/
http://www.rodemustang.blogspot.nl/
zaterdag 28 maart 2015

28 maart 2015

Er was wat tijd over en die is gebruikt om verder te werken aan de inrichting. Omdat we de gaskabels op een andere manier van het gaspedaal af laten komen moeten we de zeldzame rubber mat verbouwen om hem passend te maken. Daarnaast was de hang naar een ''racy look'' aanleiding om de rubber voormat te vergeten en traanplaat te installeren.Het reservewiel en de brandblusser hebben een definitieve plek gekregen in het interieur. Voorin is geen ruimte meer voor het reservewiel tenslotte. 


Er werd een houder voor de oliekoeler gefabriceerd en geplaatst op de plek waar eens de benzinetank huisde.

En er werd een start gemaakt met een volgende modificatie..... het dashboard uit een oude Rallye 2 gemodificeerd om alle meters in te huizen en opnieuw gespoten. Met plaats voor een hele rij meters en schakelaars.


Het oliedrukprobleem bleek, zoals vaker het geval is, zijn oorsprong te kennen op twee plaatsen. Onder de veer in het oliefilterhuis hebben we een M5 ringetje geplaatst waardoor de druk hoger kwam te liggen. De meter binnen gaf desondanks nog steeds te weinig aan. De oorzaak daarvoor lag in het (onbegrijpelijke) feit dat de gever onvoldoende massa aansluiting had. Dit is gecompenseerd door een McGyver oplossing: Kijkt u maar. de voorstoelen weer terug geschoven. Nu met een likje vet aan de rails en de gordels gemonteerd et voila. Klaar voor (inrij) actie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten